De beste merken jachtkleding

De beste merken jachtkleding? Bij Jachtloods natuurlijk! Wanneer u gaat jagen is een goede uitrusting een vereiste en daarbij hoort ook geschikte jachtkleding. De juiste jachtkleding is essentieel, want het zorgt ervoor dat u als jager maar op een ding hoeft te focussen: de jacht. We hebben enkel de beste merken jachtkleding in ons assortiment waar u op kunt vertrouwen. De jachtkleding en jachtartikelen van Deerhunter, Alaska Elk en Percussion zijn van uitstekende kwaliteit en deze merken zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Onze ervaring is dat Deerhunter, Alaska Elk en Percussion dé beste merken jachtkleding op de markt zijn. Zeer geschikt voor jacht en outdoor, van de beste kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Lees snel meer over de beste merken jachtkleding.

 

Deerhunter

Deerhunter logo | Beste merk jachtkleding | Jachtloods.nl

 

 


Deerhunter
is een jacht en outdoor merk uit Denemarken. De kleding staat bekend om zijn top kwaliteit tegen een goede prijs. Of u op zoek bent naar een Deerhunter jas, vest, broek of shirt, u vindt het allemaal in het Jachtloods assortiment. Hoewel de dames en heren jachtkleding ontworpen is voor jagers, is het ook uitstekend voor outdoor activiteiten, wandelaars, vissers of andere natuurliefhebbers. Alle Deerhunter jachtkleding is ontwikkeld met de nieuwste technologieën. Elk kledingstuk wordt grondig getest op klimaat, duurzaamheid en functionaliteit. Zo brengen ze alleen dé beste op de markt.

Voor jagers en outdoor liefhebbers is het ontzettend belangrijk dat de kleding wind- en waterdicht is. Maar ook dat de kleding ademend. Hierdoor neemt het geen vocht op, maar stuurt het juist naar buiten. Daardoor krijgt u het niet koud op een warme dag wanneer de zon verdwijnt en de avond valt. Daarnaast gebruikt Deerhunter stille, rekbare materialen, waarmee u moeiteloos en geruisloos kunt bewegen. Om u te beschermen tegen doornen en dichte ondergroei heeft Deerhunter speciale doornbestendige kleding ontwikkeld. Uw jachtkleding wordt in het veld blootgesteld aan extra slijtage. De kleding van Deerhunter is daarom voorzien van extra versteviging op slijtagegevoelige plekken. Het merk biedt een breed aanbod aan kleding voor jagers en buitenliefhebbers, voor zowel heren als dames. Deerhunter heeft alles om optimaal te genieten van het buitenleven. Daarom behoort de jachtkleding van Deerhunter tot één van de beste merken jachtkleding!

Voordelen jachtkeding Deerhunter

  • Top kwaliteit
  • Perfect voor jagers, outdoor activiteiten en natuurliefhebbers
  • Duurzaam: gaat lang mee
  • 100% wind-en waterdicht
  • Ademend: goede temperatuurregeling
  • Stille en rekbare materialen
  • Extra versteviging op slijtagegevoelige plekken
  • Groot aanbod voor heren en dames

Voor meer inspirerende video’s, bekijk hun Deerhunter Youtube kanaal. Ook op ons Jachtloods YouTube kanaal vindt u veel video’s met uitleg over jachtkleding van Deerhunter.

Bekijk hier alle Deerhunter jachtkleding

 

Alaska Elk 1795

Alaska Elk 1795 | Beste merk jachtkleding | Jachtloods.nl

 

 

 


Alaska Elk 1795 is dé jachtkleding voor de actieve jager. Jarenlange productontwikkeling, gebruik van de beste materialen en de extreem goede functionaliteit resulteren in top kwaliteit jachtkleding. Alaska 1795 is een Scandinavisch merkbedrijf dat jacht- en wildproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt in Europa. Dit merk staat voor het veranderen van de manier waarop jachtkleding wordt gemaakt, hoe het eruit ziet en wat het kost. Daarbij zijn ze erg bewust van de natuur en stroomlijnen ze dat graag in de productie. Ze nemen het overbodige weg in het productieproces, zodat alles wat overblijft hoogwaardige jachtkleding is met een goede prijs.

Jachtkleding van Alaska Elk is geschikt voor elke vorm van jacht, maar ook voor outdoor activiteiten of buitenliefhebbers zeer ideaal. Met de CoolDry technologie blijft de jachtkleding altijd koel, droog en comfortabel. Alaska CoolDry is een microfiber polyester dat zweet van het lichaam via de microfibers afvoert waar het zweet buiten de kleding kan verdampen. Ook beschikt de jachtkleding over een geborsteld microfiber fleece vezel dat warmtevlies voorkomt. Zo wordt u maximaal beschermt tegen de kou en is de jachtkleding van Alaska Elk ideaal voor de jacht tijdens koudere temperaturen. Daarnaast is de jachtkleding 100% water- en winddicht en heeft het een ademend membraan, grondig getest in Scandinavische omstandigheden. De Hi-Dry behandeling zorgt ervoor dat de jachtkleding water- en vuilafstotend is en hierdoor het materiaal snel droogt. In de jachtkleding is ook merinowol verwerkt, dit is een zeer zacht en van nature ademend en warme stof. Het wol voelt prettig aan en droogt zeer snel bij natte omstandigheden.

De jachtkleding van Alaska Elk 1795 is te verkrijgen van traditioneel groen tot Blindtech invisible camo patroon. Blindtech invisible camo is gebaseerd op het misleiden van oogzicht. Tradionele camo patronen zijn gebaseerd op het misleiden van oogzicht van de mens maar niet op oogzicht van het wild. De optimale kleurencombinaties met het breken van de structuren maken dit tot een van de beste camouflage patronen voor de jacht. Met Blindtech camo gaat u op in de omgeving en bent u haast onzichtbaar voor mens en dier. 

Voordelen jachtkeding Alaska Elk 1795

  • Geschikt voor elke vorm van jacht
  • CoolDry technology: altijd koel, droog en comfortabel
  • ThermoDry technology: maximale bescherming tegen kou
  • Hi-Dry: water en vuilafstotend, droogt snel en extreem licht
  • Rain-stop: 100% waterproof, windroof en ademend membraan
  • Merinowol: zeer zacht en warm

Voor meer inspirerende video’s, bekijk hun Alaska Youtube kanaal. Ook op ons Jachtloods YouTube kanaal vindt u veel video’s met uitleg over jachtkleding van Alaska Elk.

Bekijk hier alle Alaska Elk jachtkleding

Percussion

Percussion | Beste merk jachtkleding | Jachtloods.nl

 

 

 

Percussion, de grootste collectie aan kleding, laarzen, schoenen en accessoires voor jachtliefhebbers. Voor wat voor soort jacht dan ook: gedreven schieten, wildgevogelte, hertenjacht, ruig schieten, duivenschieten. Ongeacht het weer, koud, warm, nat, droog, u vindt in de Percussion collectie altijd de artikelen die u zoekt. Alle jachtkleding van Percussion voldoet aan alle mogelijke toepassingen en zijn erg innovatief, aantrekkelijk, praktisch en slijtvast. Ook vanwege een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding behoort Percussion tot één van de beste merken jachtkleding.

Alle jachtkleding van Percussion is met veel aandacht voor details ontworpen. Gemaakt van het meest geschikte materiaal en speciaal geselecteerde stoffen. Alle jachtkleding wordt grondig getest in levensechte situaties om u praktische bruikbaarheid, comfort en duurzaamheid te garanderen. Percussion heeft voor elk weertype passende kleding. De jachtkleding gemaakt van poly-katoen is zeer geschikt voor milde en warme temperaturen. Dankzij de water afwerende behandeling kan deze kleding zelfs korte of milde regenbuien aan.

Percussion maakt ook gebruik van Skintane Optimum, een exclusief materiaal van Percussion met een gelamineerd membraan. Skintane bestaat uit een 100% polyester stof die gelamineerd is met waterdicht maar toch ademend membraan. Dit membraan is geschikt voor de zwaarste weersomstandigheden op het gebied van regen en wind. Het ademende membraan voorkomt bovendien transpiratie tijdens de jacht of wandeling. De stof is zeer soepel voor veel draagcomfort tijdens de jacht of het wandelen maar toch zeer slijtvast. Maar ook zeer stil dus uitermate geschikt voor de bersjacht of de aanzit.

Voordelen jachtkeding Percussion

  • Grootste collectie jachtkleding
  • Geschikt voor alle soorten jacht
  • Innovatief, aantrekkelijk, praktisch en slijtvast
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Met veel aandacht voor details ontworpen
  • Skintane Optimum: 100% waterdicht en ademend membraan

Op ons Jachtloods YouTube kanaal vindt u veel inspirerende video’s met uitleg over producten, waaronder ook veel jachtkleding van Percussion.

Bekijk hier alle Percussion jachtkleding

De waardering van jachtloods.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1622 reviews.