InfiRay: voor warmtebeeld

infirayInfiRay is de geregistreerde merknaam van Iray. Infiray staat voor ultra heldere beeldvorming, gebruikmakend van ongekoelde thermische beeldvorming. De InfiRay producten staan bekend vanwege het gebruiksgemak, hun ergonomie en de hoge betrouwbaarheid. Bij InfiRay staan naast de hoogwaardige producten ook garantie (3jaar) en ondersteuning hoog in het vaandel.

InfiRay warmtebeeldkijkers

InfiRay is een van de grootste producenten van warmtebeeldkijkers, zowel van spotters als van richtkijkers. Bekende merken zoals Liemke en Lahoux laten deze warmtebeeldkijkers maken bij InfiRay waarna er andere software opgezet wordt. Wanneer u aan de zijkant van uw warmtebeeldkijker het logo van InfiRay of de tekst Xinfrared ziet staan, dan weet u vanaf nu dus dat uw kijker daar ontworpen en gemaakt is.

InfiRay heeft verschillende lijnen met kijkers ontworpen. Hieronder bieden we u graag een compleet overzicht met deze verschillende lijnen. Als u op zoek bent naar een uitleg over de modellen, kunt u de website van InfiRay bezoeken.

 • Thermal Imaging Scope DV Series
 • Thermal Imaging Scope Eye II Series V2.0*
 • Thermal Imaging Scope Eye II Series V1.0
 • Thermal Imaging Scope Eye Series V2.0*
 • Thermal Imaging Scope Eye Series V1.0
 • Thermal Imaging Scope Finder Series*
 • Thermal Imaging Scope Mini Series
 • Thermal Imaging Rifle Scope Holo Series
 • Thermal Imaging Attachment Clip T Series
 • Thermal Imaging Attachment Clip C Series*
 • Thermal Imaging Attachment Clip M Series
 • Thermal Imaging Riflescop Tube Series
 • Thermal Imaging Riflescop Rico Series
 • Thermal Imaging Riflescop Saim Series

*De meest verkochte modellen komen uit deze lijnen.

We vertellen u graag meer over de best verkopende producten van InfiRay.

Xeye thermal E2NInfiRay: Thermal Imaging Scope Eye Series V2.0

Het populairste model en tevens ook het instapmodel op dit moment uit deze lijn is de E2n.
Deze kleine compacte warmtebeeldspotter koopt u voor € 999,-. Deze topper heeft een ontzettende goede prijs/kwaliteit verhouding en hiermee kunt u tot ongeveer 500 meter een object spotten. Hieronder ziet u de specificaties van de Xeye E2n.

infiray wartebeeld

Xeye thermal E3 max V2.0Thermal Imaging Scope Eye II Series V2.0

Bent u opzoek naar een kijker die een wat verder bereik heeft en ook nog een opname functie heeft? Dan is E3 Max V2.0 echt een aanrader voor u. Deze warmtebeeldspotter heeft op dit moment een verkoopadviesprijs van € 2.257,- en hiermee kunt u tot zo’n 1800 meter een object waarnemen. Dankzij zijn pixelpitch van 12um en 50 Hz framesnelheid heeft u een absolute topper in huis. Deze Xeye E3 Max V2.0 beschikt over een resolutie met 384×288 en heeft 110.592 pixels.

Xeye Thermal E6+ V2.0Xeye E6+ InfiRay warmtebeeld

Wilt u nog méér pixels, nog duidelijker en scherper beeld hebben? En nog verder kunnen kijken dan 1800 meter? Dan is de Xeye E6+ V2.0 dé kijker voor u. Deze kijker koopt u voor €3.356,-. De Xeye E6+ V2.0 beschikt over een resolutie van 640×512 en heeft 327.680 pixels. Daarnaast beschikt ook deze warmtebeeldspotter over een 12um pixelpitch en een framesnelheid van 50Hz.

infiray

Thermal Imaging Scope Finder Series

Bent u op zoek naar een warmtebeeldspotter mét afstandsmeter? Dan is bijvoorbeeld de InfiRay FL25R of de FH35R een aanrader voor u. Deze kleine compacte varianten beschikken beide over een ingebouwde afstandsmeter (LRF) welke tot op 1 meter nauwkeurig is. Het grote verschilt tussen deze 2 varianten is het volgende:

 • FL25R: resolutie 384×288, aantal pixels 110.288
 • FH25R: resolutie 640×512, aantal pixels 327.680

Net zoals bij alle andere warmtebeeldkijkers geldt dat ook voor deze, hoe beter de resolutie en hoe meer pixels, hoe beter het beeld. Dit geldt zeker voor als u gaat inzoomen/vergroten. Hoe meer pixels de kijker heeft, des te beter uw beeld blijft als u gaat vergroten.

infiray

Thermal Imaging Attachment Clip C Series

De CL42 is een warmtebeeld voorzetkijker. Dit wil zeggen dat u deze kijker voorop uw eigen richtkijker plaatst. Dit kunt u doen door middel van een Rusan adapter. Deze zijn in verschillende maten te verkrijgen. De Xeye CL42 is identiek aan de Liemke Merlin 42, alleen bespaard u met dit model de nodige euro’s.

infiray attachment clip

InfiRay Outdoor App

Met behulp van de InfiRay App kunt u uw warmtebeeldkijker, mits deze over een wifi functie beschikt, verbinden met uw telefoon. In deze App kunt u de gemaakte foto’s en video’s terugkijken. Tevens kunt u hiermee uw kijker up to date houden qua software. Als InfirRay nieuwe software heeft ontwikkeld, dan komt die automatisch in de app te staan, waarna u hem zelf eenvoudig op uw kijker kunt installeren.

Conclusie

Bent u op zoek naar een warmtebeeldspotter, voorzetkijker of in de toekomst een warmtebeeld richtkijker? Dan zijn de eerder genoemde modellen een serieuze optie voor u. Doordat ze rechtstreeks van de fabrikant komen zijn ze wat voordeliger en toch geniet u van dezelfde garantievoorwaarden. Mist u wellicht nog informatie over een specifiek model, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bekijk onze warmtebeeldkijkers!

Nachtkijker

Hikmicro Falcon

 1.725,00 3.075,00
 3.650,00 4.065,00

Nachtkijker

Hikmicro Raptor

 3.999,00 5.199,00

Optiek

Infiray Mate

 2.649,00 4.249,00
 2.495,00 2.975,00