Jachtloods spaarsysteem

Jachtloods beloont vaste klanten met korting! Naast een uitgebreid assortiment en snelle levertijd bieden wij ook waardering aan loyale klanten via een uniek spaarsysteem. Met het Jachtloods spaarsysteem kunt u als klant punten sparen voor een vrij te besteden bedrag van €25,- in onze online webshop of fysieke winkel.

Het spaarsysteem werkt als volgt:

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    Per bestede €25,- ontvangt u 1 punt. Bij 20 punten ontvangt u van Jachtloods €25,- winkeltegoed. Dit tegoed kunt u vrij uitgeven aan de door uw gewenste artikelen.

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    Maak een online account aan op www.jachtloods.nl, rechtsboven in het scherm ziet u staat: Mijn account

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    Als u bent ingelogd kunt u bestellingen plaatsen zoals u dat altijd gewend bent. Het aantal punten dat u hebt verzameld wordt automatisch weergegeven in de winkelwagen.

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    In mijn account kunt u zien hoeveel punten u in totaal heeft gespaard. Wanneer u 20 punten hebt bereikt kunt u de €25,- korting toepassen op een volgende bestelling

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    U kunt punten sparen over het volledige assortiment van Jachtloods, met uitzondering van: de volledige categorie optiek, luchtbuksen, luchtbuks richtkijkers, compressoren en wildcamera’s.

Jachtloods | De jachtwinkel voor de jager    Wilt u extra punten ontvangen? Voor het plaatsen van een productreview, een review op Facebook of Google geven wij u één punt. Let op: voor reviews op onze website krijgt u automatisch punten toegekend. Als u een review plaatst op Facebook of Google gaat dit niet automatisch. Laat het ons per email weten, dan voegen wij deze punten toe aan uw account.

Natuurlijk spaart u ook in onze fysieke jachtwinkel punten voor €25,- gratis winkeltegoed. Deze punten worden door ons toegevoegd aan uw online account. Als u geen online account hebt worden de punten bijgehouden op een spaarkaart. Start met sparen! Mocht u vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk altijd via de online chat, per email of telefoon bereiken.

Maak hier uw account aan

Veel winkelplezier,

Dennis & Rob Dekkers – Jachtloods