Beste luchtbuks 100 meter

Bent u op zoek naar de beste luchtbuks 100 meter? Dan is een PCP luchtbuks (Pre Charged Pneumatic) een echte aanrader. Voor een afstand van 100 meter zijn PCP luchtbuksen uiterst nauwkeurig. Dit komt doordat een PCP buks perslucht als aandrijving gebruikt en geen veersysteem. Een PCP buks heeft een persluchtreservoir onder extreem hoge druk en heeft weinig interne bewegende massa. Hierdoor ervaart u geen terugslag. Soepeler dan een persluchtgeweer (PCP) zult u niet vinden, want dit type luchtbuks is zonder twijfel de beste luchtbuks voor 100 meter. Bekijk snel de top 5 beste PCP luchtbuksen voor 100 meter! Op zoek naar een luchtbuks voor 50 meter? Bekijk hier onze favorieten!

Populairste luchtbuksen 100 meter

Gamo HPA tactical – € 685,00

De Gamo HPA tactical is een PCP buks met een tactical uitstraling dankzij de verstelbare kunststof kolf met picatinny montage voor de Bi-pod. De kolf is lichtgewicht en ambidextrous oftewel geschikt voor links en rechtshandige schutters. De Gamo HPA tactical is de meest complete PCP luchtbuks uit het Gamo assortiment en heeft dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze buks wordt compleet als set geleverd met: pomp inclusief vulnippel, Gamo richtkijker 3-9×40, geluidsdemper, bi-pod en picatinny montage.

Bekijk product

Hatsan BT65SB elite – € 795,00

De Hatsan BT65SB elite is in deze prijsklasse een echte krachtpatser! Deze degelijk gebouwde PCP luchtbuks van Hatsan is leverbaar in 5,5mm en 6,35mm. In 5,5mm levert de buks 61 joule en in 6,35mm levert de buks 71 joule. De elite serie wordt geleverd inclusief vele accessoires zoals de synthetische koffer, 3-12x44AOE richtkijker, Hatsan draagriem, Bi-pod en een lamp. De Hatsan elite serie is dus compleet het enige wat u nog nodig heeft zijn luchtbuks kogeltjes!

Bekijk product

FX Dreamline Classic – € 995,00

In deze prijsklasse is de FX dreamline classic onverslaanbaar. Zeer goed afgewerkt en accuraat. De FX dreamline zit boordevol innovatie zoals het volledig modulaire systeem. De buks heeft een snelwissel systeem zodat u van kaliber kunt wisselen. Standaard wordt de buks geleverd in 5,5mm maar het is mogelijk deze buks aan te passen naar 6,35mm en 7,62mm. U vervangt dan de loop (liner) en de pellet probe. De buks wordt standaard geleverd met 1 magazijn, extra magazijnen zijn optioneel te bestellen.

Bekijk product

FX Crown MKII Walnut – € 1.525,00

De FX Crown MKII is de opvolger van de welbekende FX Crown. De MKII variant heeft een aantal verbeteringen t.o.v. de voorganger. De FX Crown MKII Walnut heeft een groter power plenum (28% groter). Daarnaast heeft het geen telescopische loop meer maar een loop met demper. Ook is dit model voorzien van een 20 MOA picantinny rail. Uitgerust met de nieuwe Smooth Twist X loop, deze heeft over de volledige lengte trekken en velden. Dit resulteert in optimale precisie. Wordt geleverd inclusief kunststof koffer, magazijn en vulnippel.

FX Crown MKII Walnut | Beste luchtbuks 100 meter | Jachtloods

Bekijk product

FX Impact M3 Sniper – € 2.200,00

De zuiverheid en kracht van deze buks is ongekend! Deze opvolger van de FX Impact M3 heeft een extra regulator en een groter power plenum. Dankzij de extra regulator wordt de druk over twee regulators verdeeld i.p.v. 1 regulator. Dit zorgt ervoor dat u een nog consistenter schotbeeld heeft. Dankzij de verhoogde power plenum capaciteit (72cc) kan men nog beter slugs verschieten. Het power plenum zorgt voor meer kracht en dus meer snelheid waardoor zwaardere projectielen kunnen worden verschoten. Met zekerheid één van de beste luchtbuksen voor 100 meter!

FX Impact M3 Sniper | Beste luchtbuks 100 meter | Jachtloods.nl

Bekijk product

Beste kaliber luchtbuks

Naast verschillende soorten luchtbuksen zijn er ook verschillende kalibers. Welk luchtbuks kaliber is het beste en welk kaliber is geschikt voor u? Lees het hier.

Beste kaliber luchtbuks
De waardering van jachtloods.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1186 reviews.
Analytics by Conversios