De beste wildcamera’s van 2023 voor het vastleggen van de natuur

Wildcamera voor mooie natuurfotografie

Ben je op zoek naar de perfecte wildcamera voor jouw natuurfotografie avonturen? De Stealth Cam DS4K Ultimate is een van de top wildcamera’s op de markt. Met een bereik van meer dan 30 meter en een 32-megapixel lens ben je bijna verzekerd van succesvolle opnamen. In vergelijking met andere wildcamera’s, die vaak slechts een bereik van 5 meter of minder hebben, biedt de DS4K Ultimate veel meer kans op het vastleggen van de natuur in actie. Bovendien is deze wildcamera gemakkelijk te gebruiken en energiezuinig, waardoor het een echte topper is onder de wildcamera’s.

Een andere geweldige optie is de Browning Spec Ops Elite HP4, die zich in dezelfde klasse bevindt als de G45 MAX2. Deze camera heeft echter nog een extra voordeel: een ingebouwd LCD-scherm waarmee je direct jouw afbeeldingen kunt bekijken en een camera van 22 megapixel. Ondanks het lagere aantal megapixels maakt de Browning nog steeds uitstekende afbeeldingen. Bovendien reageert de Browning extreem snel op beweging, waardoor je geen enkel moment hoeft te missen. Als je op zoek bent naar een wildcamera die zeer snel reageert, is de Browning-serie zeker het overwegen waard.

De beste 4G GSM wildcamera

Bij het kiezen van een GSM of MMS wildcamera is niet alleen de beeldkwaliteit van belang, maar ook de snelheid van het verzenden. Wat heb je immers aan een camera die pas uren later afbeeldingen of video’s doorstuurt? De oudste generatie 2G wildcamera’s konden slechts één afbeelding per uur versturen, terwijl de nieuwste 3G modellen elke minuut een afbeelding of video kunnen verzenden. Maar let op: het 3G netwerk verdwijnt naar verwachting in 2022, waardoor deze camera’s niet meer bruikbaar zullen zijn. De beste optie voor een wildcamera met simkaart is daarom een 4G wildcamera. De Burrel 4G wildcamera is momenteel de snelste GSM wildcamera op de markt en verstuurt afbeeldingen en video’s al na 20 seconden naar jouw e-mail. Bij Jachtloods hebben we uitvoerig getest en deze camera als de beste gekozen. Meer weten over al onze wildcamera’s? Bekijk hier het gehele assortiment.

Wildcamera als beveiligingscamera
De waardering van jachtloods.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1583 reviews.