Het Jachtloods spaarsysteem

Jachtloods spaarsysteem

Vanaf 21 november biedt Jachtloods een speciaal spaarsysteem, dit systeem biedt u de mogelijkheid om eenvoudig punten te sparen wanneer u producten koopt of een review schrijft. Het verzamelen van de punten is erg eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat u ingelogd bent als u een bestelling doet. De punten worden automatisch in uw account gezet, zodra u 20 punten of meer verzameld hebt kunt u deze inruilen voor een mooie korting op een volgende bestelling. Vindt hier de volledige uitleg over het spaarsysteem.

Iedere €25 die u besteed bij een bestelling levert één punt op, 20 punten zijn in te leveren voor €25 korting op een bestelling. Voor het plaatsen van een review, bij producten, op Facebook of Google, krijgt u één punt per review. Voor reviews bij Facebook en Google dienen wij deze punten echter wel handmatig in uw account te zetten, stuur ons daarvoor even een mailtje of laat het weten via de live chat.

Heeft u nog geen account? Een account aanmaken kan eenvoudig bij Mijn Account. In de categorieën Aimpoints, Warmtebeeldkijkers en nachtzicht worden géén punten toegekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.