Vrienden van Jachtloods

Jachtloods.nl

Ik zal mezelf even voorstellen; Dennis Dekkers. Ik kom uit een echte jagers familie. Generatie op generatie jaagt in onze familie wat zorgt voor een goede verbondenheid. Iedereen heeft hetzelfde respect en passie voor de natuur en dat versterkt de band. Jacht betekent voor mij bijdragen aan de natuur en natuurlijk ook ontspanning. Naast jacht & beheer ben ik ook al jaren bestuurlijk actief als secretaris van de plaatselijke jagersvereniging; Sint Hubertus. Daarnaast neem ik ook deel aan de reewild commissie van de WBE Z.U.V.O. 

In September ben ik Jachtloods gestart omdat ik van mening ben dat de adviesfunctie van winkeliers te ver naar de achtergrond is verdreven. Steeds vaker gaat het enkel en alleen om prijs i.p.v. het juiste product. Natuurlijk zijn prijs en een snelle levertijd van ontzettend groot belang in de hedendaagse markt maar met Jachtloods wil ik meer zijn! Een zaak waar men degelijk advies krijgt over  bijvoorbeeld jachtkleding of een jachtwinkel waar men ook gewoon terecht kan met vragen over kraaienbestrijding.

Ook wil ik met de website van Jachtloods een platform bieden aan jagend Nederland! Vandaar dat ik de nieuwe rubriek heb opgezet; vrienden van Jachtloods. In deze rubriek kan bijvoorbeeld  iedere jager een leuke jacht anekdote met goede foto’s plaatsen. Maar ook het promoten van een bedrijf met een jagende eigenaar behoort tot de opties! Heb je een leuk verhaal, idee of een product dat je wil promoten stuur dan even een mailtje naar: info@jachtloods.nl.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Dekkers

jachtloods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.