Waar op te letten wanneer je een jachttrui gaat kiezen?

Als jager is het belangrijk dat je de juiste uitrusting hebt. Je moet stevige laarzen aan hebben, je kleding moet camouflerend zijn en uiteraard moet je geweer goed ingeschoten zijn. Maar heb je al ooit gedacht aan de perfecte jachttrui voor de jacht? Veel jagers zien de jachttrui nog wel eens over het hoofd – vandaar dit artikel over hoe jij de perfecte jachttrui kunt kiezen!

Waarom een speciale jachttrui?

Je vraagt je wellicht af waarom je niet gewoon een normale trui aan kunt doen tijdens de jacht. Maar het antwoord is simpel. Er zijn namelijk veel voordelen van het hebben van een trui die je speciaal aandoet tijdens het jagen:

  • Je zit voor lange tijd – je wilt het dus niet koud krijgen. Onze jachttruien zijn speciaal gemaakt om goed te isoleren waardoor je comfortabel kunt jagen.
  • Daarnaast jaag je uiteraard ook wanneer het warm is. je wilt je jas dus uit kunnen doen wanneer het nodig is. Maar met een knalgele trui zal het wild je al gauw door hebben. De jachttrui is dus altijd camouflerend gemaakt.
  • En als laatste wil je er als jager stijlvol uitzien. Met de jachttrui maak je jouw uitrusting compleet en geef je een professionele uitstraling.

Percussion jachttruien

Als onze truien zijn van zeer hoge kwaliteit. Je kunt ze vinden in allerlei tinten groen en bruin van het merk Percussion. Percussion staat erom bekend dat zij warme stijlvolle truien maken. Veel modellen zijn voorzien van het Percussion logo op de linkerborst, dit geeft de trui extra uitstraling.

Uiteraard kun je onze kleding in elke maat vinden – van S tot XXXL. En omdat ieder zijn eigen voorkeur heeft kun je bij ons jachttruien kiezen met:

  • Ronde hals (voor een meer casual look)
  • Een ritstrui met hoge hals
  • V-hals uitvoering (perfect voor de overhemd – stropdas combinatie)

Materialen en aanbevelingen

In onze webshop kun je truien vinden gemaakt van allerlei materialen. De Percussion jachttrui Fox is bijvoorbeeld gemaakt van 50% Acryl, 30% polyamide en 20% wol. Door de versterkte schouder en elleboogstukken past hij perfect om je lichaam en geeft het je een professionele uitstraling. En als je op zoekt bent naar een echte warme truil, dan zit je goed met deze trui.

-20%
 39,95

Tot slot

Welke jachttrui je ook zoekt – bij ons kun je hem vinden. Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht of je jouw perfecte trui kunt vinden. En heb je moeite met het kiezen van een jachttrui, dan kun je altijd even contact op nemen met ons via info@jachtloods.nl. We zullen je zo snel mogelijk verder helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van jachtloods.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1652 reviews.