Vanaf 10 September 2018 zal Jachtloods ook gaan starten met de verkoop van wapens en munitie. De wapens en munitie zullen nog niet op de website geplaatst worden, dit zal in de loop van 2019 gebeuren. Deze artikelen zijn dus in de jachtwinkel te verkrijgen en enkel op vertoon van uw jachtakte of sportschutters verlof.

Merken Jachtwapens

Browning is natuurlijk al jaren een gerenommeerd merk in de jachtwereld. Het browning jachtgeweer staat bekend als een van de meest degelijke geweren in de markt. Afhankelijk van het soort jacht of kleiduif discipline kunt u bij Jachtloods terecht voor het juiste model Browning hagelgeweer. Of u nu opzoek bent naar de Browning 525 hunter of de Browning 725 Sporter wij kunnen u altijd helpen. Ook op het gebied van kogelgeweren heeft Browning zich de laatste jaren sterk ontwikkeld met de Browning X-bolt, een werkpaard tegen voor een zeer interessante prijs.

Beretta is van Italiaanse origine en is al vanaf het jaar 1526 actief in het produceren van wapens, deze eeuwen oude kennis resulteert in top kwaliteit geweren. Ook Beretta heeft ruime keus op gebied van hagelgeweren. Bent u opzoek als beginnend jager naar een goed hagelgeweer? Of als ervaren kleiduif schutter opzoek naar de Beretta DT11? Beretta biedt het allemaal!

ATA arms wordt geproduceerd in Turkije en bied een extreem goede prijs kwaliteit verhouding. Heeft u een budget van rond de €1000? Dan is ATA arms zeker interessant voor u! Normaal gesproken dient in deze prijsklasse uit te wijken naar een occasion, bij ATA krijgt u voor dit geld echter een gloednieuw geweer! ATA is niet zomaar een merk zo hebben jarenlange ervaring en produceren o.a. voor Beretta, u zult de Beretta invloeden dan ook duidelijk terugzien in uw ATA geweer. Naast de standaard jachtgeweren heeft ATA arms ook een mooi assortiment aan semi-automaat geweren, perfect voor schadebestrijding en zeer betaalbaar. Zie het filmpje onder aan de pagina voor de ontwikkeling van ATA arms als merk en de samenwerking met Beretta.

Blaser is bekend om zijn ‘straight pull’ systeem en de modulaire wapens. Blaser is in enkele decennia uitgegroeid tot een echte wereldspeler op het gebied van jachtwapens. Blaser geweren kunnen op vele manieren worden samengesteld, heeft u specifieke wensen voor uw Blaser kogelgeweer? Neem dan contact met ons op.

Sauer behoort samen met Blaser tot de absolute top in kogelgeweren. Sauer kenmerkt zich door degelijke kwaliteit met een zeer nette afwerking. Deze loep zuivere kogelgeweren zijn in vele prijsklassen te verkrijgen van de Sauer 100 tot de Sauer 404.

Daarnaast hebben wij ook geweren van Tikka, CZ en Savage in de winkel staan. Natuurlijk kunnen wij op aanvraag elk type wapen voor u bestellen.

De merken luchtbuksen van Jachtloods

Munitie

Ook op het vlak van kogel munitie hebben we vele merken in het assortiment van RWS, Norma, Geco, SAKO en CCI. Voor elke toepassing hebben wij de juiste kogel in het assortiment. Op het gebied van hagel munitie werken wij met Clever mirage en Gamebore. Van Gamebore voeren wij zowel de High velocity als de Black Gold patronen, daarnaast hebben wij ook Black Storm (meer snelheid en impact echter zachter aan de schouder als Black Gold). Voor zogenaamde Super Magnum (89mm) patronen kunt u ook bij ons terecht.

Bent u opzoek naar specifiek type wapen? Of vind u het merk wat u zoekt niet terug in ons overzicht? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u ongetwijfeld helpen als erkende wapenhandel. Ook bij vragen of onduidelijkheden kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.