Wapens & munitie

Jachtloods is niet alleen uw adres voor jachtkleding, optiek en alle overige jacht accessoires maar ook voor wapens en munitie. Hagelmunitie verkopen wij voornamelijk van de merken Gamebore & Clever Mirage, deze beide merken staan bekend vanwege de hoge kwaliteit. De Gamebore Dark Storm in nr.4/30 gram en nr.7/28 gram zijn momenteel zeer populair vanwege een goede doorslag en een geringe terugslag. Ideaal wanneer u snel een tweede schot moet plaatsen. Bent u opzoek naar magnum patronen? Of lood hagel? Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Betreffende kogelmunitie voeren wij alle groten merken zoals; Norma, RWS, Sako, Geco, Sellier & Bellot, CCI en Aguila (zeer voordelige .22 munitie voor de sportschutter). Van deze merken hebben wij goede voorraad in alle standaard kalibers, zowel loodhoudend als loodvrij. Loodvrije kogels leveren wij voornamelijk RWS Hit en SAKO powerhead II, de powerhead II is voorzien van de Barness TTSX kop. Heeft u een afwijkend kaliber? Neem dan contact met ons op via info@jachtloods.nl.

De merken luchtbuksen van Jachtloods

Merken jachtwapens

Jachtloods heeft toegang tot de wapens van alle grote merken of u nu opzoek bent naar Beretta, Merkel, Sauer, Blaser, Browning, Tikka, Sako, ATA, CZ of een ander merk wij kunnen u ongetwijfeld helpen! Wapens en munitie staan niet op de website vermeldt omdat verkoop enkel via de winkel kan verlopen. Vanzelfsprekend kunnen wij enkel wapens en munitie verkopen op vertoon van een geldige jachtakte of sportverlof. Let op: een kopie van een jachtakte of verlof is niet geldig! Wij moeten het originele document overhandigd krijgen bij aankoop, ook bij munitie. Bij de aanschaf van een kogelgeweer dient ook goed advies gegeven te worden over optiek en de bijbehorende montage. Ook op het vlak van optiek hebben wij een ruim assortiment van gerenommeerde merken zoals Swarovski, Zeiss en Hawke. Natuurlijk kunt u de genoemde merken ook testen in onze jachtwinkel.

Bent u opzoek naar specifiek type wapen? Of vindt u het merk wat u zoekt niet terug in ons overzicht? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u ongetwijfeld helpen als erkende wapenhandel. Ook bij vragen of onduidelijkheden kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.

Wapen in bewaring

Wilt u uw wapen in bewaring geven? Ook daarvoor zijn wij uw betrouwbare partner. Ontdek hier alles over het in bewaring geven van uw wapen, bijvoorbeeld tijdens vakantie of verhuizing.

Occasion jachtgeweren gevraagd

Heeft u jachtwapens die u wilt verkopen? Bijvoorbeeld door beëindiging van de jacht of schietsport? Of is er een sterfgeval in de familie waardoor de wapens naar een officiële wapenhandel moeten? Of heeft u simpelweg ruimte nodig op de bijlagen van uw jachtakte?

Jachtloods koopt deze wapens graag in en geeft deze wapens een tweede leven. Helaas kunnen wij niet voor ieder wapen een financiële tegemoetkoming geven. Hieronder enkele voorbeelden van wapens die wij zonder betaling wel in kunnen nemen:

  • Kogelgeweren met een vast magazijn
  • Hagelgeweren niet staal geschikt / zonder wisselchokes
  • Hagelgeweren met een dubbele trekker
  • Hagelgeweren side by side
  • Pistolen, revolvers en zwartkruit wapens
  • Wapens die in een slechte technische staat verkeren

Voor alle overige (jacht)wapens kunnen wij u een passend aanbod doen. Neem contact met ons op via de mail of telefoon, of bezoek onze winkel voor de mogelijkheden.