Waarom moet u kiezen voor een Gamo luchtbuks?

Gamo, de Spaanse fabrikant van luchtbuksen voor de schietsport, staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en innovatieve design. Wat een Gamo luchtbuks onderscheidt van vele concurrenten zijn niet alleen de hypermoderne productiefaciliteiten, maar ook de scherpe prijzen die zij hanteren voor hun hoogwaardige producten. De populariteit van Gamo luchtbuksen is mede te danken aan de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de uitgebreide collectie krachtige luchtbuksen van Gamo online!

Geschiedenis Gamo

Gamo is een Spaanse fabrikant van luchtbuksen en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1959 in Barcelona, ​​Spanje, en begon met de productie van luchtbuksen voor de lokale markt.

In de jaren 60 en 70 breidde Gamo zijn productie uit naar de internationale markt en richtte zich voornamelijk op de verkoop van luchtbuksen in Europa. In de jaren 80 en 90 zette Gamo zijn groei voort door de producten op de Noord-Amerikaanse en Aziatische markten te introduceren.

Sinds de oprichting heeft Gamo een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve fabrikanten van luchtbuksen ter wereld. In de jaren 90 introduceerde het bedrijf de “TS-10,” een van de eerste luchtbuksen met een 10-schots magazijn. Sindsdien heeft Gamo een reeks andere innovatieve producten geïntroduceerd, waaronder de Whisper-technologie die het geluid van de luchtbuks aanzienlijk vermindert.

Tegenwoordig is Gamo een van de meest bekende en vertrouwde merken van luchtbuksen ter wereld. Het bedrijf heeft een uitgebreide catalogus met verschillende soorten luchtbuksen, waaronder jacht- en wedstrijdmodellen, en blijft voortdurend nieuwe technologieën en functies ontwikkelen om de prestaties van hun producten te verbeteren.

Kwaliteit

Gamo is een toonaangevende fabrikant van luchtbuksen voor de schietsport en staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. De luchtbuksen van Gamo worden geproduceerd met behulp van hypermoderne productiefaciliteiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn de luchtbuksen van Gamo zeer betrouwbaar en nauwkeurig.

Innovatie

Gamo is een innovatieve fabrikant van luchtbuksen en staat bekend om haar baanbrekende technologieën en vernieuwende ontwerpen. De luchtbuksen van Gamo zijn ontworpen met het oog op prestaties, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Een aantal van deze innovaties zijn;

Swarm Maxxim-systeem

Het Swarm Maxxim-systeem is een van de meest revolutionaire technologieën die Gamo heeft ontwikkeld. Het systeem maakt gebruik van een magazijn dat tien pellets kan bevatten, waardoor schutters sneller en gemakkelijker kunnen schieten zonder te hoeven herladen. Het magazijn heeft een gladde en consistente werking, waardoor de schutter minder kans heeft op storingen.

Whisper Fusion-systeem

Het Whisper Fusion-systeem is een unieke technologie die is ontworpen om het geluid van het schieten te verminderen. Het systeem maakt gebruik van een speciale geluiddemper en een dubbele luchtkamer om het geluid van het schieten te dempen, waardoor het schieten minder storend is voor anderen in de omgeving.

CAT-trigger

De CAT-trigger van Gamo is een trekkermechanisme dat is ontworpen voor een soepele en consistente trekkeractie. Het CAT-systeem maakt gebruik van een tweestaps instelmechanisme, waardoor schutters de trekker kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur.

IGT-systeem

Het IGT-systeem (Inert Gas Technology) van Gamo vervangt de traditionele veer van een luchtbuks door een gasveer. Het IGT-systeem biedt vele voordelen, waaronder een soepelere en consistente schietervaring, minder terugslag en minder geluid.

Power Pellets

Gamo heeft ook innovatieve pellets ontwikkeld die zijn ontworpen om de prestaties van luchtbuksen te verbeteren. De Power Pellets hebben een gestroomlijnd ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een hogere snelheid en nauwkeurigheid bieden dan traditionele pellets

Innovatie is een belangrijk aspect van de filosofie van Gamo. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe technologieën en ontwerpen die de prestaties, nauwkeurigheid en gebruiksgemak van haar luchtbuksen verbeteren. Als u op zoek bent naar een luchtbuks die is ontworpen met de nieuwste technologieën en innovaties, dan is Gamo zeker een merk om te overwegen.

Onderhoud Gamo luchtbuksen

Het onderhoud van een Gamo luchtbuks is relatief eenvoudig en vereist slechts een paar hulpmiddelen, zoals een poetssetje en een busje Ballistol. Deze olie kan worden gebruikt om de geblauwde stalen onderdelen van de luchtbuks te beschermen tegen weersinvloeden en zuren, waardoor de levensduur van de luchtbuks wordt verlengd en roestvorming wordt voorkomen.

Hoewel Ballistol ook kan worden gebruikt om de binnenkant van de loop te reinigen, wordt dit alleen aanbevolen bij ernstige vervuiling. Het is belangrijk om overtollige olie na het reinigen van de loop te verwijderen om te voorkomen dat de schietprestaties van de luchtbuks negatief worden beïnvloed.

Het is ook aan te raden om de luchtbuks op kamertemperatuur en in een hoes te bewaren om deze te beschermen tegen beschadiging en vuil. Het onderhouden van een Gamo luchtbuks op deze manier zal ervoor zorgen dat deze altijd optimaal presteert en langer meegaat.

Bij Jachtloods beschikken we over onze eigen reparatieafdeling, waardoor we snel reparaties kunnen uitvoeren, inclusief garantiewerk. Dit zorgt ervoor dat de reparatietijd zeer kort is en dat de kosten ook laag zijn, aangezien er geen behoefte is om de luchtbuksen naar externe partijen te sturen voor reparatie.

Luchtbuks op druk brengen met duikfles

Over het algemeen wordt de Gamo luchtbuks vaak op druk gebracht met de Gamo handpomp. Echter, een duikfles is ook een goede optie om de buks snel op druk te brengen. Het belangrijkste voordeel van een duikfles is dat het zorgt voor droge lucht in het systeem. Dit voorkomt dat het interne systeem met vocht in aanraking komt en draagt bij aan het verminderen van lucht lekkage. Het wordt aanbevolen om de buks binnenshuis op druk te brengen met behulp van een pomp om vocht in de buks te vermijden.

Gamo luchtbuks kopen

In het Jachtloods assortiment vindt u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve en innovatieve luchtbuksen van het merk Gamo. Een Gamo luchtbuks is volkomen legaal in Nederland. Wilt u graag advies over een Gamo luchtbuks? Onze deskundige en ervaren team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste Gamo luchtbuks.

De waardering van jachtloods.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1274 reviews.