Weihrauch luchtbuksen

Weihrauch buks kopen? Dat kan bij een van de beste Duitse aanbieders van luchtdrukwapens, luchtgeweren (Air Rifles) en vuurwapens: Weihrauch! Sinds de jaren 50 worden deze luchtbuksen gemaakt in Mellrichstadt in Duitsland. Weihrauch staat bekend om luchtbuksen die zeer precies en nauwkeurig schieten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit luchtbuksen, dan bent u dus bij Weihrauch aan het juiste adres. Weihrauch luchtbuksen worden gemaakt met de nieuwste technologieën en de afwerking is van het hoogste niveau, zowel de binnen- als buitenkant. De luchtbuksen van Weihrauch voldoen zodoende altijd aan de laatste wensen vanuit de markt. Daarnaast gaan Weihrauch luchtbuksen erg lang mee en zijn ze onverwoestbaar. Weihrauch luchtbuksen kunt u generatie op generatie doorgeven.

Soorten Weihrauch luchtbuksen

Weihrauch ontwerpt verschillende soorten luchtbuksen, die ook bij Jachtloods in het assortiment beschikbaar zijn. De Weihrauch luchtbuksen zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

  • Weihrauch knikloop buksen
  • Weihrauch onderspan luchtbuksen
  • Weihrauch PCP luchtbuksen

Weihrauch knikloop buksen

De knikloop luchtbuksen van Weihrauch zijn buksen waarbij de loop geknikt wordt om de veer in het systeem te spannen. Velen maken als eerste kennis met de Weihrauch luchtbuks HW35. De Weihrauch HW30 is een lichtere luchtbuks en daardoor geschikt voor iedere schutter, ook de jonge schutter. De Weihrauch HW80 is één van de beste en sterkste knikloop veerluchtbuksen op de markt. De Weirauch HW97 is zelfs uitgeroepen tot winnaar van de HAM Gold Awards door de grote nauwkeurigheid en consistentie. De uitstekende trekker en het pistool stralen een gevoel van kwaliteit uit. De Weihrauch HW97 is solide en blinkt uit op alle gebieden die geëist worden door deskundige luchtbuksschutters. Er zijn maar weinig luchtgeweren die deze felbegeerde status hebben behaald.

Bekijk hieronder alle Weihrauch knikloop buksen in ons assortiment. De Weihrauch knikloop luchtbuksen zijn verschillend in het gewicht, kracht en lengte van de buks. Bekijk welke knikloop luchtbuks van Weihrauch het beste is voor u. U heeft de keuze uit Weihrauch HW30, HW35, HW50, HW80, HW85, HW95 of HW98. Wilt u meer advies, onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Weihrauch onderspan luchtbuksen

De Weihrauch onderspan luchtbuksen hebben een vaste loop waarmee de veer wordt aangespannen met een hevel of stang. Weihrauch heeft verschillende modellen onderspan luchtbuksen. Jachtloods voert twee topmodellen in hun assortiment, namelijk de Weihrauch HW77 en Weihrauch HW97. Deze twee modellen lijken veel op elkaar, hebben bijna hetzelfde krachtniveau en ook het laadmechanisme is bijna gelijk. Zowel de Weihrauch HW77 als de HW97 zijn beide erg nauwkeurig. Het verschil tussen deze Weihrauch onderspan buksen heeft te maken met de richtmiddelen. De HW97 heeft geen richtmiddel en moet altijd voorzien worden van een richtkijker. Daarentegen heeft de HW77 wel richtmiddelen, dit in de vorm van een korrel en een keep. De Weihrauch HW77 is een klassiek en kenmerkende onderspanner in het assortiment van Weihrauch.

Weihrauch PCP luchtbuksen

Ook heeft Weihrauch diverse modellen PCP luchtbuksen, ook te vinden in het Jachtloods assortiment. De Weihrauch PCP luchtbuksen werken met perslucht. De Weihrauch HW100 en Weihrauch HW110 zijn dé modellen, van klassiek hout of kunststof waarbij ‘hard en zuiver’ kenmerkend zijn. Beide modellen zijn erg populair onder schutters over de hele wereld. Het grote verschil tussen de twee Weihrauch PCP buks modellen is dat de Weihrauch HW100 een 14 schots magazijn heeft en het systeem uit twee metalen delen bestaat. Ook heeft de Weihrauch HW100 een eenvoudig verwijderbare drukcilinder en is het laadmechanisme volledig uit staal gemaakt. De Weihrauch HW110 is gemaakt van polymeer en heeft een soft touch coating. Ook is een gedeelte van de laadhevel gemaakt van polymeer om het gewicht te verminderen en de buks compacter te maken.

Weihrauch Record trekkersysteem

De luchtbuksen van Weihrauch beschikken in bijna alle gevallen over een Rekord Match Trekker Systeem. Dit is dé beroemde trekker van Weihrauch: een speciaal trekkersysteem met een verstelbare trekker. De Weihrauch Trekker Groep is een belangrijk onderdeel van uw Weihrauch luchtbuks. De Weihrauch Rekord Match Trekker is de beste in de markt en is ideaal ter vervanging van uw versleten trekker groep of als upgrade. Geschikt voor bijna alle Weihrauch luchtbuksen: HW30, HW35, HW50S, HW57, HW77, HW80, HW90, HW95, HW98.

Weihrauch accessoires

Als u een Weihrauch luchtbuks heeft gekocht dan zijn er enkele accessoires die u goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een foudraal, zo kunt u veilig uw Weihrauch luchtbuks vervoeren en bewaren. Of wat dacht u van een fluisterstille demper? Bij Jachtloods vindt u ook alle luchtbuks accessoires voor uw luchtbuks.

Beste Weihrauch buks

Wat is de beste Weihrauch buks? Weihrauch heeft diverse modellen die tot de top van de beste luchtbuksen ter wereld behoren. Ook volgens velen gebruikers behoren de luchtbuksen van Weihrauch tot de beste luchtbuksen die er bestaan. Weihrauch maakt degelijke luchtbuksen die erg consistent en nauwkeurig zijn. Niet voor niets is HW97K uitgeroepen tot beste luchtbuks met een HAM-Award. Deze buks is een en al kwaliteit. Wilt u de beste Weihrauch luchtbuks kopen? Dan kiest u voor Weihrauch HW77 of Weihrauch HW97. Bij Jachtloods.nl vindt u altijd de beste Weihrauch buks.

Weihrauch HW77K | Weihrauch luchtbuks kopen
Weihrauch HW77K Special Edition | Weihrauch luchtbuksen
Weihrauch HW77K Special Edition | Weihrauch luchtbuks
Weihrauch HW77K | Weihrauch onderspanners
Weihrauch HW77K Special Edition | Beste Weihrauch luchtbuks

Weihrauch kopen België

Of u nu in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa woont, bij Jachtloods kunt u eenvoudig uw Weihrauch online kopen in de webshop. Onze jachtwinkel/showroom is gevestigd in Zeeland (Nederland, Noord-Brabant) en is voor Belgen ook eenvoudig te bereiken per auto. Wilt u een Weihrauch kopen in België? Dan is Jachtloods ook voor u de juiste keuze!

Weihrauch luchtbuks kopen 

Kwaliteit, bruikbaarheid, waarde en prestaties. Dit zijn de belangrijkste beslissingspunten voor iedereen die een luchtbuks koopt. In het Jachtloods assortiment vindt u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve en accurate luchtbuksen van het merk Weihrauch. Een Weihrauch luchtbuks is volkomen legaal in Nederland. Wilt u graag advies? Onze deskundige en ervaren team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag met de aankoop van voor u de beste Weihrauch luchtbuks.

De waardering van jachtloods.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1274 reviews.