Jachtloods.nl | Alaska Elk Logo

Alaska Elk jachtkleding


Met Alaska Elk 1795 jachtkleding zet Jachtloods een nieuwe standaard betreft comfort voor de actieve jager! Jarenlange productontwikkeling, gebruik van de beste materialen en de extreem goede functionaliteit resulteren in top kwaliteit Jachtkleding.

Camouflage jachtkleding

Alaska Elk 1795 kleding is te verkrijgen van tradioneel groen tot het Blindtech invisible camo patroon! Blindtech invisible camo is gebaseerd op het misleiden van oogzicht. Tradionele camo patronen zijn gebaseerd op het misleiden van oogzicht van de mens maar niet op oogzicht van het wild! De optimale kleurencombinaties met het breken van de structuren maken dit tot een van de beste camouflage patronen voor de jacht. Met Blindtech camo gaat u op in de omgeving en bent u haast onzichtbaar voor mens en dier. Bijvoorbeeld het Alaska Elk powerfleece is voorzien van het Blindtech camo patroon.

Bekijk alle Alaska Elk camouflage kleding

Technische eigenschappen

Dankzij de vele functionaliteiten van Alaska Elk 1795 jachtkleding is deze kleding geschikt voor praktisch elke vorm van jacht.

CoolDry technology – Alaska CoolDry is een microfiber polyester dat zweet van het lichaam via de microfibers afvoert waar het zweet buiten de kleding kan verdampen. Met als resultaat dat dankzij CoolDry de kleding koel, droog en comfortabel blijft.

ThermoDry technology – Alaska ThermoDry is een geborsteld microfiber fleece vezel dat warmteverlies voorkomt. Dit resulteert in maximale bescherming tegen kou met minimaal gewicht en omvang. Ideaal voor de jacht tijdens koudere temperaturen.

Hi-Dry – Hi-Dry behandeling zorgt ervoor dat de buitenstof van de kleding water en vuilafstotend is. Het materiaal droogt snel en is extreem licht.

Rain-stop – Rain-stop is een 100% waterproof, windproof en ademend membraam, getest in Scandinavische omstandigheden.

Merinowol – Merinowol is zeer zacht en van nature ademend en warm. Het wol voelt prettig aan en droogt zeer snel bij natte omstandigheden.

Assortiment Alaska Elk 1795

Wij voegen doorlopend mooie nieuwe artikelen van Alaska Elk kleding toe. Bent u opzoek naar een kleding stuk van Alaska wat niet op onze website staat? Stuur ons dan een email zodat wij deze kleding voor u kunnen bestellen. Voor het volledige assortiment van Alaska Elk klikt u hier.

Bekijk alles van Alaska Elk

Bekijk onze favorieten

-50%
Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 25,00.
 19,95
-44%
Oorspronkelijke prijs was: € 79,95.Huidige prijs is: € 45,00.
 209,95
-14%
Oorspronkelijke prijs was: € 320,00.Huidige prijs is: € 275,00.
 209,95
-14%
Oorspronkelijke prijs was: € 320,00.Huidige prijs is: € 275,00.
-38%

Jachtkleding

Alaska Elk blouse

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 24,95.
-25%
Oorspronkelijke prijs was: € 79,95.Huidige prijs is: € 59,95.

Maattabel

Alaska Elk heeft een zeer praktische maattabel, zie de afbeelding hieronder. De broeken beschikken op de heup over klittenband zodat deze perfect naar ieders wens af te stellen zijn. Ook op de kuit is klittenband geplaatst zodat de broek naar ieders behoefte kan worden afgesteld. Mocht u nog steeds twijfelen over de maat? Kom dan naar onze jachtwinkel waar u de kleding kunt passen!

Jachtloods.nl | Maattabel Alaska Elk jachtkleding

Wederverkoop

Jachtloods is de exclusieve distributeur van Alaska Elk in Nederland. Bent u als winkelier geïnteresseerd in de verkoop van Alaska Elk? Neem dan contact op voor de mogelijkheden tot wederverkoop.