Wildcamera als beveiligingscamera?

Een beveiligingscamera kiezen, hoe pak je dat aan? Wildcamera’s worden voor vele doeleinden gebruikt niet alleen voor natuurfotografie maar ook voor beveiliging. Wildcamera’s zijn bij uitstek geschikt als beveiligingscamera. Standaard bewakingscamera’s zijn vaak opzichtig en makkelijk te lokaliseren door personen met slechte bedoelingen. Waar ben je dan naar opzoek? Een onopvallende beveiligingscamera die misstappen registreert zodat u bewijsmateriaal heeft of de persoon in kwestie kunt aanspreken.

In de praktijk hebben wij al talloze toepassingen voor de wildcamera als beveiligingscamera gezien. Van het opsporen van een autolak krasser tot anti-inbraaksysteem. Een geschikte wildcamera voor beveiligingsdoeleinden moet aan twee hoofdzaken voldoen:

  1. Scherpe beelden maken zodat personen ook daadwerkelijk geïdentificeerd kunnen worden.
  2. De mogelijkheid om onopvallend gebruik te maken van de wildcamera.

Alle door Jachtloods geselecteerde wildcamera’s maken scherpe afbeeldingen en video’s dus dat is geen enkel probleem. Het onopvallend gebruik maken van de wildcamera is vaak lastiger. Natuurlijk zijn er kleine onopvallende wildcamera’s voorzien van een camouflage patroon maar als deze aan een schutting of iets dergelijks worden opgehangen springen deze toch echt in het zicht. De Browning Spec Ops Elite HP4 is uitermate geschikt voor beveiliging. Deze camera heeft een razendsnelle reactietijd van maar liefst 0.1 seconde. Daarnaast maakt dit model haarscherpe en dus herkenbare foto’s en video’s. Ook het ontzettend grote bereik van dit model maakt de Browning uniek.

Eigenschappen Browning Spec Ops Elite HP4

De Browning Spec Ops Elite HP4 beschikt over vele functionaliteiten die de wildcamera geschikt maken voor beveilingsdoeleinden. De camera maakt namelijk 20 mega-pixel afbeeldingen en is razendsnel, bij beweging maakt de wildcamera namelijk binnen 0.1 seconde de eerste afbeelding. De activiteit van deze wildcamera is ook per dag deel in te stellen, bijvoorbeeld enkel actief in de nacht.

De camera slaat de beelden op een SD-kaartje op, is het kaartje vol? Dan wist de camera automatisch de oudste beelden zodat u altijd verzekerd bent van de meest recente beelden.

De wildcamera is zeer zuinig in gebruik betreft batterijen, deze gaan namelijk 12 maanden of minimaal 10000 afbeeldingen mee!

Voel u niet meer onveilig en registreer misstanden met de camera! U kunt de camera natuurlijk ook bekijken in onze Jachtwinkel. Bent u benieuwd naar welke wildcamera’s wij allemaal aanbieden? Kijkt u dan bij onze cameravallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van jachtloods.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1030 reviews.