Wildcamera als beveiligingscamera

beveiligingscamera

Wildcamera als beveiligingscamera?

Een beveiligingscamera kiezen, hoe pak je dat aan? Wildcamera’s worden voor vele doeleinden gebruikt niet alleen voor natuurfotografie maar ook voor beveiliging. Wildcamera’s zijn bij uitstek geschikt als beveiligingscamera. Standaard bewakingscamera’s zijn vaak opzichtig en makkelijk te lokaliseren door personen met slechte bedoelingen. Waar ben je dan naar opzoek? Een onopvallende beveiligingscamera die misstappen registreert zodat u bewijsmateriaal heeft of de persoon in kwestie kunt aanspreken.

In de praktijk hebben wij al talloze toepassingen voor de wildcamera als beveiligingscamera gezien. Van het opsporen van een autolak krasser tot anti-inbraaksysteem. Een geschikte wildcamera voor beveiligingsdoeleinden moet aan twee hoofdzaken voldoen:

  1. Scherpe beelden maken zodat personen ook daadwerkelijk geïdentificeerd kunnen worden.
  2. De mogelijkheid om onopvallend gebruik te maken van de wildcamera.

Alle door Jachtloods geselecteerde wildcamera’s maken scherpe afbeeldingen en video’s dus dat is geen enkel probleem. Het onopvallend gebruik maken van de wildcamera is vaak lastiger. Natuurlijk zijn er kleine onopvallende wildcamera’s voorzien van een camouflage patroon maar als deze aan een schutting of iets dergelijks worden opgehangen springen deze toch echt in het zicht. De birdhouse wildcamera is de perfecte beveiligingscamera, het vogelhuisje geeft geen argwaan aan personen met verkeerde bedoelingen, wie let er nou op een vogelhuisje? Terwijl de wildcamera in het vogelhuisje de activiteiten perfect registreert door middel van een bewegingssensor die afbeeldingen of video’s maakt bij beweging.

Eigenschappen beveilingscamera

De Birdhouse beveilingscamera beschikt over vele functionaliteiten die de wildcamera geschikt maken voor beveilingsdoeleinden. De camera maakt namelijk 20 mega-pixel afbeeldingen en is razendsnel, bij beweging maakt de wildcamera namelijk binnen ¼ seconde de eerste afbeelding. De activiteit van deze wildcamera is ook per dag deel in te stellen, bijvoorbeeld enkel actief in de nacht.

De camera slaat de beelden op een SD-kaartje op, is het kaartje vol? Dan wist de camera automatisch de oudste beelden zodat u altijd verzekerd bent van de meest recente beelden.

De wildcamera is zeer zuinig in gebruik betreft batterijen, deze gaan namelijk 12 maanden of minimaal 10000 afbeeldingen mee! Vind u de kleur van het vogelhuis je niet mooi? Dan kunt u deze zelf makkelijk aanpassen met een likje verf of een spuitbus.

Voel u niet meer onveilig en registreer misstanden met de camera! U kunt de camera natuurlijk ook bekijken in onze Jachtwinkel. Bent u benieuwd naar welke wildcamera’s wij allemaal aanbieden? Kijkt u dan bij onze cameravallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.