Sillosocks

Sillosocks

Iedere jager weet hoe belangrijk het is om beweging te hebben in de lokstal. Vooral op jachtdagen met weinig wind hebben ganzen, kraaien en duiven het snel in de gaten wanneer er een lokstal staat, ze hebben dan immers meer tijd om te observeren. Sillosocks bieden op een eenvoudige manier beweging in de lokstal en dus een hogere kans op een succesvolle jachtdag! Vooral wanneer tijd schaars is of wanneer er veel schade plaatsvind is effectief jagen belangrijk, dit merkt maakt dit mogelijk.

Bekijk alle sillosocks

Gebruiksgemak van Sillosocks

Iedere jager weet dat bij schadebestrijding veel materialen het veld in worden gesleept. Hoe minder gewicht men mee hoeft te sjouwen des te beter! Sillosocks kan men opvouwen waardoor deze slechts een fractie van het gewicht & ruimte in beslag t.o.v. bijvoorbeeld DKWAI ganzenlokkers. Dit maakt het ook mogelijk om een grotere lokstal neer te zetten, vaak bieden grotere aantallen een aantrekkelijker beeld voor invallende ganzen. Om de lokkers te voeren kunt u gebruik maken van een speciaal ontwikkelde Sillosocks draagtas die ook geschikt is voor grotere aantallen.

Soorten

Sillosocks zijn er in verschillende soorten te verkrijgen, de meest voorkomende soorten Sillosocks zijn:

Daarnaast zijn er ook nog gemotoriseerde duiven te krijgen, kijk hier bijvoorbeeld voor de gemotoriseerde duif, ongeacht de weersomstandigheden brengt deze lokker beweging in uw lokstal. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de Hypa-Flap lokkers deze niet gemotoriseerde lokkers zijn zo gemaakt dat bij het minste zuchtje lijkt op een invallende gans, duif of kraai, een echte aanwinst in uw stal. Voor duiven kunt een optimaal resultaat krijgen door het product te gebruiken i.c.m. een duivencarrousel, u heeft dan een lokstal met levensechte beweging.

Conclusie

Sillosocks zijn levensechte lokvogels die bij het minste zuchtje wind al perfecte beweging geven in uw lokstal. Daarnaast zijn de sillosocks zeer licht en compact zodat u deze lokkers gemakkelijk in het jachtveld kunt vervoeren. Kortom ze bieden alles voor succesvolle schadebestrijding. Hebt u nog vragen over hoeveel lokkers u nodig heeft? Of vragen over de lokpatronen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze jachtwinkel! Wij voorzien u graag van goed advies en handige tips voor een succesvolle dag schadebestrijding. Een tip zullen we u alvast geven blijven variëren, zet nooit iedere keer dezelfde lokstal op dezelfde plaats… Herkenning zal snel plaatsvinden en leiden tot een negatief resultaat. En dat is jammer als u gebruikmaakt van een prachtig product van Sillosocks!