De hond is de mens zijn beste vriend, ook tijdens het jagen nemen we onze trouwe viervoeter graag mee. Tijdens het jagen kan een jachthond onmisbaar zijn, daarom is het van belang dat we niet alleen voor onszelf de juiste uitrusting hebben máár ook voor onze partner. Van jachthonden worden eenmaal andere dingen verwacht tijdens de jacht, dus we dienen hen ook de beste mogelijkheden te geven zodat zij ons zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom vertellen we in het artikel van vandaag alles over de beste (en benodigde) uitrusting, voeding, gadgets en extra tips voor de jachthond. Zo kunnen jullie samen nóg succesvoller zijn.

Alles van de jachthondenwinkel voor jouw jachthond

Binnen onze website hebben we een sectie van artikelen, daar vind je alle jachthonden artikelen. Want naast de juiste uitrusting voor de jager zelf is het ook van groot belang dat je hond correct is uitgerust. Ook hebben we een keuze gemaakt uit allerlei gadgets die zeker van pas kunnen komen wanneer je je de volgende keer in het veld bevindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krachtige grondpennen om je hond aan vast te maken of een opvouwbare drinkbak. Daarnaast schrijven we regelmatig over goede tips voor jou en jouw jachthond, zo schreven we onlangs een artikel over veel gemaakte fouten bij de training.

Alleen het allerbeste

Als jager wil je uiteraard het beste voor je jachthond, vandaar dat je in onze jachthonden winkel alleen producten van kwaliteit kunt kopen. Omdat jachthonden sterke, krachtige beesten zijn, is het van groot belang dat alle uitrusting ook van goede kwaliteit is. Daarom voldoen standaard hondenriemen of dummy’s vaak niet. Hier is een korte selectie van de A-merken die je in onze jachthondenwinkel kunt aantreffen: Firedog, Canicom, Acme, Hubertus en Jack Pyke.

De beste jachthonden artikelen

In de jachthonden sectie van onze webshop kun je kiezen uit een breed scala aan verschillende artikelen voor je hond. Hieronder een kort overzicht van alles wat je kunt vinden:

  • Trainingsbanden – voor het africhten van je hond. Door middel van een afstandsbediening die werkt tot 500-1500 meter (afhankelijk van het model) kun je je hond corrigerende impulsen geven om hem af te richten. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een waarschuwend geluidssignaal te versturen voordat je hem corrigeert. Hier vind je de trainingsband 600 meter en 1200 meter.
  • Dog finders – een complete set die ervoor zorgt dat je je hond niet meer kwijt zult raken. Door middel van het GPS signaal kun je zien of je hond dichterbij komt of verder weg loopt. Daarnaast is ook een stand beschikbaar voor exacte lokalisatie.
  • Sterke halsbanden en extra lange riemen – jachthonden zijn nou eenmaal sterker en krachtiger dan de meeste honden. Vandaar dat standaard riemen en halsbanden niet altijd voldoen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is een lange levensduur van onze riemen gegarandeerd. Al onze halsbanden zijn te vinden in ons speciale assortiment voor de jacht hond.
  • Trainingsdummy’s – Verschillende soorten trainingsdummy’s zijn beschikbaar voor zowel op land als in het water, ook maar markeerdummy’s mogen niet ontbreken.
  • Overige gadgets – daarnaast kun je ook kiezen uit een selectie van willekeurige gadgets. Denk hierbij aan hondenfluiten, opvouwbare drinkbakken en vastlegpennen.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor je hond kun je vinden bij ons. En mocht het zo zijn dat je niet vindt wat je zoekt, laat het dan even weten aan ons via de live chat rechtsonder in het scherm. Wij denken graag met je mee, om jou en jouw jachthond zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Wil je nog verder lezen? Lees dan eens over hoe je de beste uitrusting kiest voor jouw eigen optimale jachtervaring, of een van de vele andere artikelen in ons blog. Mocht je meer willen lezen over jachthonden, kijk dan eens op deze pagina van de Jagersvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van jachtloods.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1652 reviews.