Hallyard Jachtkleding te koop bij JachtloodsHallyard

Hallyard is een begrip op het gebied van jachtkleding, het merk bestaat al sinds 1920 en bouwt nog altijd aan haar kwaliteit en bekendheid. Het bedrijf begon toentertijd met het produceren van kleding voor jagen en vissen, deze producten zijn ontzettend populair door haar kwaliteit. De specialisatie van het merk verschoof door de jaren steeds meer naar outdoor- en jachtkleding.

Het merk ontstond doordat de ontwerpers van kleding samen gingen werken met jagers en vissers. De jagers waren door hun ervaring de perfecte partners om samen te werken met de ontwerpers. Door hun hobby uit te leven hadden ze veel ervaring opgedaan over het jagen en de behoeften betreft de kleding. Op het moment levert Hallyard haar producten aan de grootste partijen in Europa, waaronder Jachtloods.

De producten zijn erg goed geprijsd en kennen enorme populariteit door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als u de kwaliteit eens zou willen ervaren bent u altijd welkom in onze fysieke winkel of u kunt informatie inwinnen via de website.

Hallyard is als groot merk op het gebied van jachtkleding, hierdoor is men ook verplicht zich te houden aan de zogenaamde ‘code of conduct’. Deze code houdt in dat ze zich dienen te houden aan de internationale wet en regelgeving omtrent kleding. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is ieder kledingstuk uitvoerig getest. Deze extra wet en regels maken Hallyard tot een uitermate geschikt merk qua prijs-kwaliteitverhouding.

Hallyard jachtkleding

Het assortiment van het merk Hallyard is erg divers, alle producten zijn te herleiden tot enkele categorieën. Onder jachtkleding biedt het bedrijf het volgende aan: jachtbroeken, jachtshirts, jachtjassen en hele pakken voor tijdens het jagen. Al deze kledingstukken voldoen aan de kwaliteitseisen van het merk. Jachtloods verkoopt deze jachtkleding voor ontzettend goede prijzen.

Materialen

De kleding van Hallyard bevat de volgende materialen: zware katoenen moleskin, canvas, corduroys en de Oostenrijkse loden. Maar er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de nieuwere technieken en materialen, zoals Teflon en Nano. De membranen zijn gemaakt met getapete naden, hierdoor is de kleding volledig wind- en waterdicht. Echter, de kleding is niet benauwend en zeer geschikt om voor een langere tijd tijdens het jagen of vissen te dragen.
Door de Cordura en Kevlar zijn de kledingstukken ontzettend sterk. Veel van de kledingstukken worden gemaakt met de warmere katoensoorten, zoals fleece en thinsulate. Dit maakt de kledingstukken een stuk warmer en aangenamer om te dragen.

Zoals uit de informatie hierboven naar voren komt is de kleding van uitmuntende kwaliteit en uitermate geschikt om te gebruiken tijdens de jacht. Het merk voldoet aan vele kwaliteitseisen en is gemaakt van de perfecte materialen voor jagers en vissers. Alle producten kunt u testen in onze fysieke winkel in Odiliapeel, Noord-Brabant.

Aanbieding!

Jachtjassen

Hallyard Dornum Jas

 99,95

Dit merk is een van de bekendste merken in de jacht en visserij, het is merk is niet alleen geschikt voor jagers en vissers, maar ook zeer als workwear. Op deze pagina vindt u nog voornamelijk jassen, broeken en hemden of blousen. Echter biedt het merk ook erg populaire laarzen, deze laarzen zijn momenteel nog niet beschikbaar in onze webwinkel. Mocht u hier toch naar op zoek zijn, wees vrij om contact met ons op te nemen. Wij bekijken graag samen met u welke producten nog een goede aanvulling kunnen vormen op ons bestaand assortiment. Daarnaast is het mogelijk dat enkele artikelen van Hallyard wel al beschikbaar zijn in onze fysieke winkel.