Veelgestelde vragen (FAQ)

Lees hier de veelgestelde vragen (FAQ) van Jachtwinkel Jachtloods. Staat uw vraag er niet bij? Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hoe zijn producten verpakt?

Producten zijn discreet verpakt in een blanco verpakking.

Kan ik ook producten bestellen die niet op de website staan?

Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw aankoop!

Leveren jullie ook in België?

Wij leveren dagelijks pakketten in België. Voor bestellingen onder €100 wordt €5,95 aan verzendkosten berekend. Bestellingen boven €100 worden gratis verstuurd. Onze pakketten worden dagelijks verstuurd en discreet verpakt.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland bedragen €3,95 voor pakketten tot 20 kilo. Orders boven de €100,- worden franco geleverd. De verzendkosten voor België bedragen €5,95 voor pakketten tot 20 kilo. Orders boven de €100,- worden franco geleverd.

Hoe snel worden producten geleverd?

Voorraad producten worden normaal gesproken binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Mocht er een langere levertijd dan 1 week van toepassing zijn dan informeren wij u hierover. Onze pakketten versturen wij met DPD.

Kan ik producten uitproberen?

Kom bij ons langs in de jachtloods, hier kunt u alle producten testen of aanpassen.

Wat zijn de openingstijden van de jachtloods?

Wij zijn alle dinsdag en donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 én van 18.00 tot 21.00. Is het voor u niet mogelijk om ons op deze tijdstippen te bezoeken, bel dan voor een afspraak.

Kan ik producten retourneren?

Producten kunnen retour worden gestuurd op kosten van de verzender. Het product dient ongebruikt en in originele verpakking met aankoopbon te worden teruggestuurd, binnen 14 dagen na aankoop. Producten kunnen NIET worden geretourneerd zonder verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is, uw retour wordt dan niet in behandeling genomen. Gelieve een korte beschrijving van reden retour of beschrijving van defect toe te voegen.

Hoe kan ik afrekenen?

Afrekenen kan met iDeal, Paypal en Bancontant. Via iDeal kunt u afrekenen met alle Nederlandse banken, onder meer de grootste banken zoals ING, ABN Amro, Rabobank en SNS. Met Paypal kunt u afrekenen met uw online account, voor betalingen met Paypal wordt €2,50 extra in rekening gebracht. Als u met creditcard wilt betalen kan dit via Paypal, u kunt bij Paypal kiezen voor betaling met creditcard zonder account. Via Bancontant kunt u afrekenen met uw Belgische bank.

3 reacties op “FAQ

 1. Jaap Nispeling zegt:

  Hallo,
  Ik heb net de DS4K gekocht bij jullie, maar kan ik ook een Nederlandse beschrijving krijgen/douwloden .
  M.v.g.

 2. Arnold B.N.Laarhoven zegt:

  n.a.l.v. telf.
  mijn taille maat is 95cm, beenlengte onderkant voet tot taille 105cm welke maat past hierbij van de Percussion Perdrix broek.
  m.vr.gr.

 3. Jeanne Gerritsen zegt:

  Hallo…
  Ik heb de px 14 wildcamera vorige week bij jullie gekocht! Kunnen jullie mij de nederlandse handleiding toe sturen a.u.b
  Alvast mijn hartelijke dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.